DECEMBER

Foto's van vrijdag 01 december 20236B

Het einde van het jaar komt weer wat dichter. Toch zitten we niet stil in 6B. Na onze uitdaging van Frank De Winne, staat de volgende al voor de deur. De leerlingen hebben zelf een workshop mogen kiezen en hebben alles zelf gepland. Van stappenplan tot al het materiaal zelf voorzien. Knap om te zien hoe verantwoordelijk ze hier mee omgaan en hoe ze zichzelf uitdagen. Binnenkort volgt er een tentoonstelling van alle prachtige kunstwerken rond het thema Globetrotters. Ik ben alvast benieuwd. Jullie ook? 

We zijn ondertussen ook bezig met ons nieuwe thema 'Gelukzoekers'. We ontdekken verschillende wereldberoemde ontdekkingsreizigers en hun ontdekkingen. Ook komen we meer te weten over hoe mensen soms hun land moeten ontvluchten. 

Om het jaar schitterend af te sluiten, hebben we ook een kerstfeestje gepland. Met een lekkere versnapering en leuke cadeautjes kijken we samen uit naar het nieuwe jaar. In de klas is het ondertussen ook heel gezellig met kerstversiering en lichtjes, maar de mooiste lichtjes zijn toch de leerlingen van 6B.

 

Ben je wat nieuwsgierig geworden? Klik dan snel op de volgende link:

DECEMBER

 

 

Logo - Sint-Jozefcollege Turnhout

4 Scholen 1 visie

Sint-Jozefcollege Turnhout