ik mis jullie...

Nieuws van vrijdag 20 maart 20202A

Dag lieve bengels van 2A,

het zijn bijzondere dagen en weken... Hier zit ik nu in een stille, lege klas! Het is wél rustig!!! Geen gebabbel, geen rumoer... :-) Maar laat het nu net dàt zijn wat ik zo mis...

Daarstraks heb ik de foto's van "Meester op de fiets" en de laatste échte schooldag gepost. Ga zéker eens een kijkje nemen... 

Intussen zal de nieuwsbrief in jullie mailbox zitten. Daarin staan tips, taken, webadressen waar jullie terecht kunnen om de leerstof in te oefenen. Denk eraan om dagelijks de maal- en de deeltafels te oefenen. Bereid je voor om dé maaltafelkampioen te worden!!!! Optellen en aftrekken tot 100 is ook het inoefenen waard. Wat zeg ik bijna elke dag: ALLES IS WISKUNDE!!!

Lezen is uiteraard even belangrijk, net als woorden uit je spellingboek schrijven. Tja, wat je leert in het 2de leerjaar heb je nodig voor de rest van je leven... ;-)

Vergeet niet om te spelen! ik kan me voorstellen dat je nu je fantasie moet aanspreken... maar dat is alleen maar in jullie voordeel! Alweer een stukje van de hersenen dat nu extra in gang moet schieten!

Verzorg jullie goed, wees lief voor iedereen!

Dikke knuffel voor al mijn lieve kinderen en hun familie,

Juf Ariane

 

Logo - Sint-Jozefcollege Turnhout

4 Scholen 1 visie

Sint-Jozefcollege Turnhout