Laatste week in 1B

Foto's van zondag 03 juli 20221B

https://photos.app.goo.gl/UGeFx1UUHGnmvbDZ6

Op maandag was het sportdag. In de voormiddag was het nog droog en deden we allerlei super leuke sporten. We begonnen de dag met oriëntatieloop. Via een plannetje zochten we de weg tussen verschillende kegels. Via een toestelletje aan onze vinger konden we de weg scannen. De computer keek of we de juiste weg gevolgd hadden. Daarna stond het verkeersparcours op het programma. Met fietsen en go-carts waanden we ons in het echte verkeer. Na de speeltijd deden we nog ‘drum en gym’ en tennis.
Na de middag begon het jammer genoeg hevig te regenen. We konden nog gevechtsport doen en dansen bij juf Anja en verder speelden we wat spelletjes in de klas. Het werd een super leuke dag. 
Dinsdag was er in de voor- en namiddag een integratiemomentje met het 2de leerjaar. In de voormiddag gingen we op speurtocht en in de namiddag leefden we ons uit met de strandspelletjes. We vierden die dag ook feest voor Alizée. Ze wordt 7 jaar in de vakantie. Proficiat, meid!
Woensdag was de juf jarig en smulden we in de klas een lekker ijsje.
Donderdag was onze laatste dag samen. We deden samen nog wat leuke spelletjes en dansjes, kregen ons laatste rapport en vertelden over onze vakantieplannen…

Logo - Sint-Jozefcollege Turnhout

4 Scholen 1 visie

Sint-Jozefcollege Turnhout