oudercontact

Foto's van dinsdag 02 juni 2020Berenklas - Muizenklas

Beste ouder(s),  
Binnenkort stonden normaal onze oudercontacten op de planning. Wegens de uitzonderlijke omstandigheden tijdens deze Corona-crisis, zullen deze niet kunnen doorgaan op school.  
Onze berichtgeving hierrond krijgen jullie nu, wat later als beloofd. Dit omwille van de vele en opeenvolgende wijzigingen omtrent de opstart van de kleuterschool de afgelopen dagen.   
Wanneer er grote problemen waren geweest met uw kleuter, had de juf dit zeker al in eerdere oudercontacten vermeld.
Indien u de juf toch nog wenst te spreken, mag u deze mail beantwoorden via het volgende e-mail adres :

muizenklas.berenklas@hotmail.com.                                                                                                    

Gelieve de vragen die u heeft omtrent uw kleuter al door sturen.                                                                              Zo kan de klasjuf het oudercontact voorbereiden.                                                                                           Hierna zoeken we ergens een moment om dit telefonisch te doen.  
We plannen de oudercontacten in de week van 15 tot 22 juni 2020. Zo is er nog wat tijd voor de kleuterjuffen om te kijken hoe de kinderen ondertussen geëvolueerd zijn. Ook kan het dan gaan over hoe de heropstart is verlopen voor je kleuter.   
Normaal gezien werd de Cito-test afgenomen bij onze kleuters eind mei 2020. Deze test zou ook besproken worden tijdens het oudercontact. De Cito-test zal verplaatst worden naar eind september’20. Hierna zal deze met de ouder(s) besproken worden tijdens het oudercontact in november ‘20.  
M.v.g.  
Juf An, juf Isaura, juf Leen en juf Frie

Logo - Sint-Jozefcollege Turnhout

4 Scholen 1 visie

Sint-Jozefcollege Turnhout