Week 11 en 12 in 1B

Foto's van zaterdag 27 november 20211B

https://photos.app.goo.gl/qYq47tni6CGHmzoz6

We trokken samen het bos in en maakten een leuke herfstwandeling. Het werd een beetje een speurtocht naar alles wat typisch is aan de herfst. 
Emma stelde ons haar favoriete spulletjes voor. 
We knutselden toffe pietjes en de juf maakte de klas 'Sint-klaar'. Het was wel schrikken toen er op maandag opeens een geschenkje in onze klas stond. 
Toen we het openden, zagen we een boek van de Spiekpietjes. De juf las het verhaal voor. Zou er dan ook een Spiekpietje in de klas zitten? We gingen op zoek... En ja hoor! Spiekpietje houdt ons overdag goed in de gaten. 's Nachts belt hij naar de opschrijfpieten in Spanje en vertelt wat hij gezien heeft. Iedere nacht zoekt hij ook een ander plekje uit in de klas. We verrassen Spiekpiet ook meerdere keren per dag met een leuk 'Sint-dansje'. 
We schreven allemaal een kort briefje naar de Sint en maakten er een leuke tekening bij. Op donderdag brachten we deze brieven naar het postkantoor. 
Die dag vierden we ook feest voor Eneas. Hij werd 6 jaar. Proficiat, vriendje. 
Jammer genoeg mocht vrijdag ons bezoekje aan het magazijn van de Sint niet doorgaan. In plaats daarvan keken we naar een leuke film over de Sint. 
En nu maar aftellen naar de dag dat hij een bezoekje brengt aan onze school...

Logo - Sint-Jozefcollege Turnhout

4 Scholen 1 visie

Sint-Jozefcollege Turnhout