Week 12 en 13 in 1B (Sint)

Foto's van zaterdag 07 december 20191B

https://photos.app.goo.gl/bwAXpsHRuu8gzhRm6

De voorbije 2 weken stonden vooral in het teken van Sinterklaas. We leerden de splitsing van 8 door cadeautjes te verdelen onder Sint en Piet, samen met de 3de kleuterklas namen we deel aan het pietenatelier, we maakten zelf een spelbord en ook ons hoekenwerk stond helemaal in het teken van de Sint. 
De pieten vulden ons schoentje in de klas, maar zetten ook heel onze klas op zijn kop. We hadden heel wat werk om alles weer netjes te maken. De Sint bracht ook een bezoekje aan onze school. Hij wist heel wat te vertellen over de kapoenen van onze klas. Juf Mieke kwam pietendiploma's uitdelen. Tijdens de turnles oefenden onze vriendjes heel wat pietenvaardigheden. 
Verder kwam de papa van Marie nog voorlezen en mochten we luisteren naar Elias, die vertelde over zijn leuke spulletjes. 
We kregen ook super fijn nieuws! Zowel Ilias als Arthur werden grote broer. Ze zijn allebei trots op hun kleine broertje. Proficiat, jongens! 
Tijdens de rekenles werd er weer heel wat geteld en gerekend, maar we leerden ook een hoedje vouwen tijdens de les over vlakke figuren. We mochten ook weer zelf meten en wegen tijdens het meetcircuit. 
Nu de Sint weer naar Spanje is, wordt ons klasje klaar gemaakt voor Kerstmis...
 

 

Logo - Sint-Jozefcollege Turnhout

4 Scholen 1 visie

Sint-Jozefcollege Turnhout